20 Kasım 2007

Nakış Örtüler





Hemen hemen tüm blogcularda bir durgunluk var. Güncellemeler, ziyaretler, yorumlar ihmal ediliyor gibi. Bu durgunluğu ben, günün şartları ve kışın getirdiği gri günlere yorumluyorum. Umarım öyledir. Yukarıdaki fotoğraflarda değişik amaçlarla kullanılabilir motifler var. Büyük şehirlerde yaşayan, iş hayatında olan kadınlarımız en fazla çeyiz hazırlarken bunlardan faydalanıyor, sonra ne yapmaya zamanı oluyor, ne de kullanabilme imkanı. Dergiden aldığım bu modellerde hoş gözüküyor, ihtiyacı olan faydalanabilir diye düşündüm.

6 yorum:

NuR dedi ki...

Canım benim, o ihmalkarlardan biri de benim :( ama neyse şimdi her şey daha yolunda, annem kendini daha bir toparladı, bende yeni yeni kendime gelebiliyorum. Bu gün blogumu da güncelledim, gezmeye de çıktım bak.... Harika nakışlar, üstte şapkadan dökülen çiçeklere bittim ne hoş desen, sağolasın canım. Seni ve tonton teyzemi öpüyorum
Sevgiyle kal

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Kış rehaveti çöktü.. okullar açıldı yavruların dersleri başladı.. çalışnlar için işler yoğunlaştı.. vs.. ama evet böyle bir ihmal söz konusu. Örtüler çok şık. Kızım olaydı çeyize yapardım bunlardan galiba.:)
Sevgiyle canım.

♥ KNITTING ART dedi ki...

Yooo REHAVET sanma...
Bak ben geldim. İnternet çok
"yavaş" bu günlerde. Sayfalar açılmıyor- açıldığında kapanmak bilmiyor. Ancak bu saatte biraz dolaşıyorum. İŞler çok güzel. Ellerine sağlık :)

Admin dedi ki...

Gercekten de internette bir yavaslik soz konusu, acaba bizdenmi diyordum ama degilmis demek.
Nazlim sen eline ne geciyorsa yayinla ben sana yorum birakirim sen adedini soyle yeter, ben de daha yeni yeni kendimi topluyorum, yani sitemi demek istedim:)))
Canim desenler cok guzel, kurdele nakisi dizayni olarak bile kullanilir. Hani benim elimden o geldigi icin gozlerim o pencereden bakiyor, Sagolasin arkadasim, tesekkurler emeklerin icin. Sevgilerimi ve selamlarimi gonderiyorum cok uzaklardan sana ve sevgili annecigine...

incikboncuk dedi ki...

:( evet itiraf ediyorum. ben de çok tembelim. şapkalı olana ben de bayıldım.

sevgiler

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım,
çok güzeller ,
çok istikrarlı bir şekilde kendi yaptıklarımdan yayınlamıyordum şeytanın bacağını kırdım vede tarararara :)
sevgilerimle