10 Ekim 2007




Hepinize, damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli, eski bayramlar tadında bir bayram diliyorum.

10 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Dileklerinin bin katı sana olsun, Bayramın kutlu olsun canım..

Şirin dedi ki...

Sevgili arkadaşım;
Bu bayram, bayram değil ne yazık ki... Olmamalı da bence... Ama bu acılar boşa çekilmemeli.. Bu acılardan ders alıp hakkını verip gelecek kuşaklara gerçekten bayram dolu günlerle bir dünya bırakmaya yarasın dilerim bu çektiğimiz duyduğumuz acılar... Sağlıklı, mutlu, acısız günlerle dolu bayram gibi bir ömür diliyorum sana ve sevdiklerine canım arkadaşım:)))

Admin dedi ki...

Nazlicim Merhaba,
Ne guzel bayram dilekleri oyle canim,Bende sana cocuklugundaki gibi coskulu bir bayram dilerim, Anneciginin ellerinden oper bayramini kutlarim.
Cucukken gecirdigim bayramlarin tadini asla unutamiyorum, yeni elbiseler ve pabuclar yani basimda uyur, Allahim hemen sabah olsa bunlari giysem diye ne heyecan yasardik, halbuki her zaman elbise aliniyor ama bayramda alinanlar bir baskaydi.Selamlar, sevgiler gurbet ellerinden

Admin dedi ki...

Canim Ayrica butun Turkiyemin basi sagolsun, Allah bir daha bu acilari bizlere yasatmasin, Sehitlerimize Allah tan rahmet Ailelerine sabirlar dilerim.

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım,
iyi bayramlar sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Nazlı'cığım hayırlı bayramlar canım !

Beyhan dedi ki...

İyi bayramlar Nazlıcım.

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı bayramın kutlu olsun. sevdiklerinle birlikte nice güzel, barış ve huzur dolu bayramlara. sevgiler

Rengarenk dantel dedi ki...

gecikmiş bi kutlama ama olsun geçemedeim kutlamadan. geçmiş bayramın kutlu olsun nice bayramlara sevdiklerinle ulaşasın...

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Nice bayram gibi bayramlar yaşa, anneciğin ve sevdiklerinle, huzur ve mutlulukla
Sevgiyle kal