19 Ekim 2007

Askılı Şıklıklar




Küçük, askılı şıklıkları birgün yaparım diye arşivime aldım ama günler su gibi akıyor ve yapabilme olasılığım gittikçe azalıyor. Günler kısaldığı için hemen akşam oluyor, evle ilgili sorumluluklar da eklenince bu tür uğraşlara malesef vakit kalmıyor. Daha doğrusu güç ve istek kalmıyor, seyretmekle yetiniyorum. Tabiki bloğumla da sık sık günceleyemiyorum üretim olmayınca. Sanıyorum herkes aşağı yukarı aynı zorlukları yaşıyor. Onun için beni anlayacağınızı umuyorum.

İkinci fotoğrafdaki askı üzerine çalışılmış olan bu obje, özellikle banyolarda bir şıklık yaratabilir. Üstdeki askılar da örgü ile kaplanmış ve çiçeklerle falan süslenmiş. Gardoropda güzel bir görüntü elde etmek isteyenlere yardım edebilir.Hepinize sağlıklı iyi bir tatil diliyorum.

6 yorum:

Admin dedi ki...

Merhaba Nazlicim,
Yatmadan soyle bir arkadaslari dolasayim istedim, cogumuzda yine bir rehavet ama sen bunun disindasin tabii tatlim, iyiki de disindasim bize tek degisiklik, yenilik sunan arkadasim yine cok seker seyler paylasmisin, tesekkurler canim. guzel bir pazar gunu dileklerimle...

akçahan dedi ki...

Çok şirin şıklıklar bunlar. Altta ki kaneviçe de öyle.

Milletçe başımız sağolsun Nazlıcığım.

Serra dedi ki...

elisi blogu olunca, yemek degilki bu aksamdan yaptim sabaha bloga ekledim yapabilesin. Elisi en ufak sey bile gunler haftalar alan bir ugras. Hepimiz ayni durumdayiz.
Sevgiler

Nalan Kaplan dedi ki...

Nazlı'cığım sağlık olsun hepimiz aynı durumdayız ,bende bir iki parça bebek yeleği yaptım ekledim onun dışında pek bir şey yok :(

Sevgiler...

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım ,
askılar harika hayat katmış bu eklemeler onlara insan kullanmaya kıyamaz,
sevgilerimle

Sônia Maria dedi ki...

Dear Nazlica!
"Olá amiga" is "Hello friend" .
" Minha amiga" is "My friendy" .
I love your visit.
Yours crochets are lovelely
You are one love people.
Thanks for all.
Hugs and kisses.
Sônia Maria