16 Şubat 2007



Yukarıdaki örnekler yuvarlak sehpa örtüsü arayanlar için bir alternatif olabilir diye ekledim. Özellikle üstteki model genişletilerek fiskos örtü olarak da çalışılması mümkün. Sizinle daha önce paylaşmış olduğum ve Peren adını verdiğim model buna bir örnek. Görünüşü çok benziyor ama temel farklılıklar var. Yukarıdakinde trabzan dolgu yapılmış aralara aşağıdakinde ise, örümcek tekniği kullanılmış. Fikir vermesi için Peren'i tekrar ekledim.

Hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum, sağlıkla ve mutlulukla.


8 yorum:

Nalan Kaplan dedi ki...

Nazlıcım örnekler için teşekkürler,güzel bir haftasonu geçirmeni dilerim canım:)...

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Güzel örnekler, sağolasın canım. Sana ailenle güzel bir hafta sonu diliyor öpüyorum

Hesna dedi ki...

Nazlıcığım Merhaba
hepsi birbirinden güzel ama ben fiskos örtüsü sanırım bayıldım çok güzel.
etkinlik için yaptığın bebek hırkasıda çok şirin.ellerine sağlık canım.

hesna

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı merhaba danteller çokgüzel ortaki motifden bende de var. canım yarışma için desteğine teşekkürler. artık ben oraları aştım. kimbilir benim yerime bir genç daha başarılı olur. benim ödülüm sanatseverlerin duvarlarını süsleyen tablolarım.asla bir genç yeteneğin yerini almak istemem yinede teşekkürler hoşca kal

Serra dedi ki...

Sana da iyi haftasonlari Nazlicim.

Admin dedi ki...

Merhaba Nazli Hanim,ornekler cok guzel iyi gunlerde kullanilsin.Butun arkadaslara iyi haftasonu diliyorum. Sevgilerimle

Serra dedi ki...

Bu arada arka plan da degismis bakiyorum. Bir ben sununla ugrasamadim; usengecligime geliyor. Zorlamasa betaya da gecmeyecektim zaten.

Admin dedi ki...

Nazlicim senden cok cook ozur dilerim. Daha once siteni ziyaret ederken yukaridaki kucuk dantel ornegini arsivime almistim. Ben daha sonra kendi sitemde yabanci bloglardan alip yayinladigim orneklerle onuda yayinlamisim. Simdi tekrar gorunce farkettim canim. Neyaparsin kizimin ceyiz hazirligindan yorgun dustum galiba.Sevgilerimle canim.