19 Şubat 2007

Sürpriz Tek Parça Bebek Ceketi






Bir süre nette dolaşırken Blogcu Sevgili Elvan'nın binbir emekle yapmış olduğu Tek parça Bebek Ceketi ile karşılaştım. Çok ilgimi çekti ve bloğunda isteyene tarifini gönderebileceğini belirttiği için detaylı tarifini rica ettim. Buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Paylaşmayı çok seven biri olduğu için de ayrıca kutluyorum. Tarifi aldığımda bu ceketi yapabileceğimden emin değildim. O kadar detaylı ve güzel anlatmışki önümdeki tarife baka baka sonunda bitirdim ve yukarıdaki ceketi elde ettim. Evdeki ipleri değerlendirmek istediğimden böyle bir görüntü çıktı. Çok entresan bir ceket, sadece omuz kısmı dikiliyor. Hayal gücünüze göre renklendirebilir, süsleyebilirsiniz. Aceleci ruhum burada da kendisini gösterdi, dikmeyi bile beklemeden hemen paylaşmak istedim. Yeni bir şey öğrendiğim için mutluyum, ilk denemem olduğu için de ortaya çıkan işten tatmin oldum. Umarım beğenirsiniz. Güzel günler diliyorum hepinize.




7 yorum:

Admin dedi ki...

Merhaba Nazli'cim, emek verilirde guzel olmazmi, giyecek olan gule gule kullansin, seninde ellerine saglik. Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Tek parca bebek ceketini ilk defa goruyorum, ve cok begendim, ellerine saglik. Simdi bu satirlari yazarken aslinda benim de yegenime birseyler uretme zamanimin gelmis oldugunu dusundum. Belki ona etamin isli bir battaniye yapabilirim.
Sevgilerimle
Sanem

Serra dedi ki...

Ben de gormemistim Elvan'da. Beceremedigimden gorememisimdir kesin. Cok degisik, bir o kadar da guzel olmus. Hediye olacak galiba. eline saglik, gule gule giysin kime giderse.

Şirin dedi ki...

Aman da aman... Değişik bir yöntem her zaman reyting alır Nazlığım... Bu örgüde de olsa:)) Çok hoş olmuş... Elllerine sağlık... Üstelik iki renkli denemen olaya daha farklı bir bakış açısı getirmiş... Ne diyeyim ben sana...
Döktürmüşüsn, döktürmüşsün...
Ben de yapıcam sayende... Her modeli değil ama sende gördüklerimi cesaretle yapabiliyorum... umarım özellikle örgüye yeni başlayanlar seni görünce korkamdan neler örülebileciğinin zevkini yaşıyorlardır...

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Ellerine sağlık, hemen Elvan'ın bloguna bakıp, anlatımını kopyalıyacağım. Ben de bebek giysileri yapıyorum. Değişik modeller arıyorum. Değişik bir model bulunca nasıl heyacanlanılır bilirim canım. Tez canlı arkadaşımı öpüyorum.

Adsız dedi ki...

selamlar canım ellerine sağlık çok güzel örmüşşün. Yardımcı olabildiğimi görmek beni gerçekten çok çok mutlu ediyor.
emeğime saygı duyup diğer arkadaşları da bana yönlerdiğin içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
açıklamayı isteyen herkese gönderebilirim.
işlerinde kolaylıklar diliyorum.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Nazlışım canım beniiiiim,
Öncelikle geç geldiğim için özür dilerim tatlım..Beni sıcacık güzel yorumlarınla yalnız bırakmadığın için sonsuz teşekkürler..

Sayfanın yeni hali çok şirin olmuş tatlım benim ellerine sağlık..

Yine çok zevkli ve çok şirin şeyler yayınlamışsın..Ellerine ve o güzel gönlüne sağlık tatlı Nazlışım benim,bitaneciiim.

Sevgilerimi gönderip yanaklarından hasretle öpüyorum ve sana,ailene güzelliklerle dolu günler diliyorum..Seni çook seviyorumm.

Gül/d.tadı