22 Ocak 2007

Sehpanızı Şenlendirin




Bildiğiniz gibi Elişi olarak adlandırdığımız, Dantel,Nakış,Örgü,Dikiş vb. işler çok kolay üretilmiyor. Bu nedenle blogumda kendi yaptığım işlerin yanısıra, yakınlarımın,arkadaşlarımın yaptıklarından ve internet, dergi gibi kaynaklardan beğendiğim işleri paylaşmaya çalışıyorum. Aksi halde hobi olarak baktığım kendi elişlerimi zaman buldukça gerçekleştireceğimden,bir yıl içerisinde çok az miktarda üretimle karşınızda olabilirim, bu da bloğumu canlı tutmaz. Umarım hepiniz bu tavrımı anlayışla karşılıyorsunuzdur. Yukarıdaki sehpa örtüsü beğendiğim bir model paylaşmak istedim. Hepinize mutlu bir hafta diliyorum.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

nazlıcım bu örnek benimde çok sevdiğim bi örnek. çilek diyorum ben buna. bi çok alanda kullanılıyor. paylaşımın için teşekkürler..
haklısın insna el emeğini yayınlamayaı daha çok ister ama uzun süreç ister... olsun daha kıymetli olur diiimiii.

Serra dedi ki...

Baska turlusu mumkun degil zaten Nazli. dert ettigin seye bak, biraz kendi yaptiklarimiz, biraz es dosttan, biraz dergi kitaplardan. Ben de hepsinden dengeli devam etmeye calisiyorum, ne yapalim.
Guzel bir ornek. Ortsindaki kazayagi kizim daha da hos yapmis, ben dusunu gormustum. Sagol.

Serra dedi ki...

kafam karisik kaz ayagi demisim, ortasindaki piramiti kastediyorum, adi herneyse.

Adsız dedi ki...

Nazlışım,
çok güzel bir örnek ben yan kısımlardakileri ananasa benzettim....
bende netten bulup yayınlıyorum oda olmasa halim harap biliyorsun bende üretim sıfır altı :))))Bende üzüldüğün şeye bak diyeceğim yani dedim bile:)
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Nazlıcım Merhaba
Değişik yerlerden araştırıp bloğunda bizlerle paylaşman bile çok önemli birşey. sehpa örtüsüde çok zarif ayrıca.

Hesna

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı örnekler çok güzel bence araştırıp paylaşman da bir emek. yayınladığın her şey çok güzel ve şık bence. hoşca kal

Damak Tadı dedi ki...

Nazlışııımm,canım benim..
Ben bittim bu örtüye ve senin o güzel zevkine tatlım..
Gelmeyeli ne kadar şirin ve güzel şeyler eklemişsin tatlım çok hoşuma gittiler zevkle büyük bir hayranlıkla seyrediyorum..
Ah elimden gelsede bende bu tür şeyleri yapabilsem ama nirdeeeee...
Tekrar ellerine sağlık bitanem..

Güzel bir hafta seni bekliyor tatlım..Öpüyorum kocamanından..

Adsız dedi ki...

Nazlışım kurabiyem ,
Teyzeciğimin iyi haberlerine çokk ama çokk sevindim ,sevincini paylaşıyorum.
Sevgilerimle
Not:İstanbula gideceğimde benim cephedede sevinç budur :)))

akçahan dedi ki...

İnce düşünceli Nazlıcığım;

İşi-gücü bırakıp, hiç durmadan elişi yapsan bile yetişmez ki tatlım. Ne kadar güzel bir model sunmuş oldun insanlara. Önemli olan birşeyleri paylaşmak, en mühimi de yüreklerdeki güzelliği paylaşmak oldu bloglarda bana göre. Güzel dostluklara yelken açılabildi, kalpten kalbe yol oldu.

En güzeli bu idi bana göre ve ben bu blogta güzel yürekli, hoş bir insanı tanıdığım için çok mutluyum.

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
El işi zaman ve yürek istiyor. Minareyi dikmeyen, yerden bitti sanırmış. Her gün bir iş bitse, her gün bloglarımızda yeni işimizi paylaşırız tabii ki. Beğendiğimiz modelleri de paylaşmak çok güzel, aradığımız bir model böylece karşımıza çıkmış oluyor. Bu modeli arkadaşımın kızına yaptım, o merserize ipten istemişti, somon rengi, çook koccaman oldu. Güzel model, paylaşımın için sağolasın canımcım. Öptüm koccaman, teyzemdeki olumlu gelişmelere duyduğum mutluluğu anlatamam, Allah herkese şifa versin.

Adsız dedi ki...

Merhaba Nazli hanim, ortu modeli cok guzel, bendede boyle tablerunner meraki var, bu modelide arsivimde tutucam. bir gun mutlaka yeri gelir. saglicakla kalin. hatice