4 Ocak 2007

Şık Örtüler




Acı, tatlı günler akıp gidiyor. Yeni bir yıl, yeni umutlar getiriyor. Hepinizin umutları gerçekleşsin dilerim. İlk kez öylesine giriverdik yeni yıla, diğer günlerden bir farkı yoktu. Bu aralar tek dileğim hastamın ayağa kalkması ve rutin hayatımıza dönmek. Şükür kötü günleri atlattık ve ben bu moralle yukarıdaki tek parça örtü örneklerini eklemek istedim. Bunları klasik dantel modellerinden oldukça farklı buldum ve çok beğendim. Umarım sizler de beğenirsiniz. Sağlıklı günler diliyorum her birinize.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Hastamız tez zamanda ayağa kalkar inşallah canım...
Örtüler çok zarif bu arada...
Bol moralli günler diliyorum...

Adsız dedi ki...

30undan sonra dantel yapmasini ogrenmek zor mudur? Alttaki kare olani cok begendim. Bu arada sevgili annen umarim artik gunluk yapmasi gereken ayak hareketlerine baslamistir Nazli'cim? Iyi haberlerini okumak uzre.
Sevgiyle
S.

NAZLICA dedi ki...

Şükrancığım çok teşekkürler canım.Zor günlerden sonra şimdi daha iyiyiz, daha iyi olmayı umut ediyoruz. Sizlere de sağlık ve mutluluk diliyorum.

Sevgili Sanem; Öğrenmenin yaşı yok biliyorsun. Hele senin gibi becerikli, öğrenmeye meraklı biri ise elinden kurtulamaz. Basit dantel tekniklerini çalış (zincir, delik, dolgu) gerisi gelecektir. Belki biliyorsundur,hiç bilmiyorsun gibi yazdım. Fotoğrafa tıklarsan büyük olarak göreceksin,şema yok bende olsa gönderirdim. Dr'un tavsiyesine göre hareket ediyoruz. Ayakta yürüteçle durabiliyor, hareket edebiliyor şükür. İlgin için çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Canım benim özre hic gerek yok senin suanki durumunu öyle iyi anlıyorumki duadan baska elimden birsey gelemiyor.Allahım acil sifalarını versin anacıklarımızı basımızdan eksik etmesin..annecigine ve sana gönül dolusu sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.saglıcakla kalın insaallah

Beyhan dedi ki...

Nazlı'cığım yazını okurken benim gibi senin de ''yeni yıla öylesine giriverdiğini'' görünce duygulandım.İnşallah seneye daha coşkulu gireriz.

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı çok sevindim annenin iyi olmasına bunu yürekten yazıyorum. anne sözü geçince benim içim sızlar. daha iyi olduğunu inşallah okuyacağız buradan. sanırım seninde moralin düzelmiştir. her şey bizler için canım ,artık üzülme. 2007 nin çok mutlu sağlıklı geçmesini diliyorum hepimize . annene selamlar. hoşca kalı

Adsız dedi ki...

Nasılsın canım?

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Münevver sıcacık mesajın içimi ısıttı. Çok sağol canım.Ben de sizi öpüyorum. Sağlıklı ve mutlu olun daima.

NAZLICA dedi ki...

Beyhancığım; Önemli olan eksiksiz girmemiz yeni yıla. Şükür kayıplarımız olmadan girdik, inşallah daha da çoğalırız gelecek yıllarda.Teşekkürler iyi dileklerin için.

NAZLICA dedi ki...

Mamila umarım daha iyisindir, hastalığı atlattınmı? Evet gerçekten moralim daha iyi, olay ilk anda çok vahimdi, çok şükür riskleri atlattık. Tanrı kimseye yaşatmasın sizlere de canım benim.

NAZLICA dedi ki...

Şükrancığım çok sağol iyiyim. Umarım herşey yolundadır. 2007'i çoğalarak tamamlayacağınız için farklı bir yıl olacak muhakkakki.Hepinize güzellikler getirsin dilerim.

Serpilce dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Anneciğinin iyileşmesine sevindim.İnşallah seneye güzelliklerle girersin.
Herşey gönlünce olsun.

NAZLICA dedi ki...

Serpilciğim çok sağol arkadaşım, hepimiz sağlıkla ve güzelliklerle dolu bir yıl geçirelim inşallah.Seninde herşey gönlünce olsun.

Adsız dedi ki...

nazlışım kurabiyem ,
teyzeciğimindaha iyi olmasına sevindim,
danteller çok narin görünüyorlar sevgilerimle

NAZLICA dedi ki...

Candan'ım sağol canım.İnan sürekli aklımdasın, kendini ihmal etmemelisin. İnşallah herşey yoluna girer. Çok öpüyorum.

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
İyi haberler duydukça seviniyorum, Allah beterinden saklasın, azimli teyzeme hürmetlerimi ilet, öptüm canım
Sevgiyle kal