25 Aralık 2006

İyi Haftalar

Canım Arkadaşlarım; Çok fazla detay vermeden sizlere annemin rahatsızlığını haber vermiştim. Hepinizin duası ve desteği için çok ama çok teşekkür ediyorum. Bütün kadınların sorunu olan, yaşlılık ve kilonun da etkisiyle daha fazla risk haline gelen kemik erimesi hastalığı nedeniyle annem namaz kılmak amacıyla sandalyeyi çekmek isteyince dengesini kaybedip düşmüş ve kalça kemiğini kırmış. Yaş, kilo, tansiyon ve kalp problemleri nedeniyle oldukça riskli bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrası riskleri bildiğimiz için çok perişan olduk. Ama şükür tehlikeli dönemi atlatarak hastamızı eve getirdik. 1,5- 2 ay gibi bir dönemde kırığın kaynamasını bekleyeceğiz. Yatağında oturabiliyor ve bacaklarını hareket ettirebiliyor, bunlar sevindirici gelişmeler.Ayağa kalkabileceğine umudum var artık ve kendisi de gayretli.Mutlaka herkesin annesi mükemmeldir, bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Benim annem de mükemmel bir insandır, bir gün bile incitmedi bizi, kötü bir sözünü duymadık asla. Sürekli etrafındaki yoksula, güçsüze yardım eden, herkesi düşünen, ağzından duasını eksik etmeyen, dindar ve aydın bir insandır.Dilerim Tanrı elini üzerinden eksik etmesin. Sizlere de aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Tanrı hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım.

22 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım kardesim yazını okurken bende agladım analarımızdan baska kimsemiz yok Allah onlara saglık sıhhat versin basımızdan eksik etmesin..Tekrar tekrar gecmis olsun..Allahım acil sifalar versin.yar ve yardımcınız olsun..Annecigine ve sana Sevgi selam ve hürmetlerimi gönderiyorum....

incikboncuk dedi ki...

anneciğine çok çok geçmiş olsun. umarın en kısa zamanda toplarlanır.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Oh! Nihayet güzel habrini aldım! İnan kaç gündür bakıp çıkıp duruyorum bloguna! Dualarımla yanında olmaya çalıştım... Böyle zamanlarda ne çare ki başkaca bir şey gelmiyor elden... Teyzeminin en kısa sürede iyileşmesini diliyorum... O'nu ve seni her ne kadar tanımıyor olsam da ellerinden benim yerime öper misin? Bizi ne kadar korkuttuğunu bundan sonra daha dikkatli olmasını da istediğimi... Ne çok şey istedim ben de! Öptüm öptüm, hem seni hem anneni Nazlığım! Umarım en kısa sürede bu günleri unutursun! Bu arada aman sen de kendine çok iyi bak! Anladığıma göre senin de günlerin ve belki de ayların biraz daha yoğun geçecek! ne olur uykuna dinlenmene zaman ayırmaya çalış! Kendini ihmal etme!
Ukala arkadaşın Şirin!

Adsız dedi ki...

Nazlıcım merhaba
çok geçmiş olsun annene.acil şifalar diliyorum.

sevgi ve selamlar
hesna

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Dualarım, iyi dileklerim bütün kalbimle senin ve tüm darda, sıkıntı da olanlar için.
Zaman dediğin akıp geçiyor, göreceksin teyzem daha da çabuk iyi olacak, Allah ın izniyle
Kendine iyi bak emi...
Sevgiyle kal

Beyhan dedi ki...

Nazlı'cığım,
İçim sızlayarak okudum annenin başına gelenleri.Annem de kemik erimesi tedavisi görüyor yıllardır.Artık merdiven çıkmamaya çalış demişti geçen yıl doktor,bu yıl ilerlemedi erime çok şükür.Benim korktuğum sizin başınıza gelmiş arkadaşım.Ama gelişmeler çok güzel.Oturabilmesi,ayaklarını kıpırdatabilmesi çok iyi.Bence de çabuk iyileşecek annen.Dilerim Allah'tan şu sıkıntılı günleri hemen atlatırsınız.Hepinize geçmiş olsun,kendine iyi bak arkadaşım.

Adsız dedi ki...

Gozun aydin sevgili Nazli'cim, zoru atlatmissiniz, bundan sonrasi teyzenin azmine ve yapacagi bacak hareketlerine de bagli. Ve gayretiyle bu donemi de kisa tutacagina inaniyorum. Annene de cok gecmis olsun dileklerimizi ilet lutfen,
Sevgiler
Sanem

Adsız dedi ki...

Gozun aydin sevgili Nazli'cim, zoru atlatmissiniz, bundan sonrasi teyzenin azmine ve yapacagi bacak hareketlerine de bagli. Ve gayretiyle bu donemi de kisa tutacagina inaniyorum. Annene de cok gecmis olsun dileklerimizi ilet lutfen,
Sevgiler
Sanem

Adsız dedi ki...

Allah şifa versin, geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı çok sevindim annenin ameliyatını iyi geçmesine. bunların ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. anneciğine çok selam hürmetler,ellerinden öpüyorum. lütfen gayretini kaybetmesin. en kısa sürede iyileşip ayağa kalkmasını diliyorum. sende kendine iyi bak. biliyorumki insan perişan oluyor. acil şifalar dilerim hoşca kal

akçahan dedi ki...

Nazlıcığım öncelikle Anneciğine çok geçmiş olsun. Yoğunluk sebebiyle ben de bugünlerde hiç nete giremediğimden haberim olmadı. Böyle dakikalık zamanlarda bir uğrayabiliyorum.

Bu günlerde Annelerimize ne oldu bilmiyorum. Benim Anneciğim de hala hastanede yatıyor. Ancak bayram tatilinde gidebileceğim ve iple çekiyorum bir bilsen. Berrin'in annesi de hastanede imiş. Allah cümlesine sağlık sıhhat versin. Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Nazlıcığım!
Önce ikibin6 daki yorum sorununu açıklayayım! Son günlerde gereksiz bir tartışmaya giren biri vardı! Onu da kendimi de daha fazla yıpratmamk için bir süre yorum ayarlarını "onaylı" yapmıştım! Bu yüzden sanırım bana yorum yazarken zorluk çıktı! Gerçi olmaması gerek ama! Blogcu bir az sorunlu bir sistem!
Paskalya'ya gelince:
Kesinlikle denemeni öneririm!
Ben de bu işlerden pek anlamazdım ama inan şimdi çok güzel hamur ileri yapıyorum!
ertsei güne taze kalması için streçe sarabilirsin! Konuklarına sunacaksan fırında hafifçe ısıtabilirsin! Benim oğlanlar dilim dilim yapıp üzerine marmelat, reçel, tahin pekmez, sürüp öyle yiyorlar!

Adsız dedi ki...

canımm yaaa. son satırlarını okurken benide ağlattın inan. anneler başka gerçekten. Rabbim onların yokluğunu aratmasın. anneciğin beklediğindende daha kısa zamanda iyileşir inş. Allaha emanet olun...

akçahan dedi ki...

Hayırlı bayramlar, mutlu yıllar Nazlıcım. Teyzeme Anneme ve tüm hastalara acil şifalar, sıkıntılı olan insanlara rahatlık ve tüm insanlığa huzur dileklerime, öpüyorum sevgiler.

Adsız dedi ki...

Yeni yılınızı ve bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum;)))
SEVGİ VE DE MUHABBETLE...

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı umuyorum ki annen daha iyidir. sağlıklı ve mutlu bereketli yeni dilerim . hayırlı bayramlar .sevgiler

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı.nın, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle... Tonton teyzemi ve seni öpüyorum.
Sevgiyle kalın

NuR dedi ki...

Canım yeni yılın çooook güzellikler getirmesini de diliyorum, tabii tüm kalbimle

Adsız dedi ki...

teyzecimin iyileşme haberlerlerine çokk sevindim tekrar geçmiş olsun der ellerinden öperim

Serra dedi ki...

Biraz gec oluyor ama oncelikle annene cok gecmis olsun. Baryamin ve yeni yilin kutlu olsun. sevgiler.

Adsız dedi ki...

buy car insurance online
best car insurance rate
compare car insurance
general car insurance
car insurance
car insurance policy
young driver car insurance
progressive car insurance quote
direct car insurance
fresno car insurance
florida car insurance
buy car insurance online
best car insurance rate
allstate car insurance
car insurance group
car insurance dallas
discount car insurance
car insurance cost
cheap car insurance rate
nj car insurance
classic car insurance
low cost car insurance
auto insurance company
affordable car insurance
compare car insurance rate
low car insurance
car insurance coverage
cheap online car insurance quote
low cost car insurance online
car insurance rats

http://cheap-car-insurance.quickfreehost.com

Random Keyword: :)
california car insurance

Adsız dedi ki...

Wow, amazing blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
you made blogging look easy. The full glance of your website is great, let alone the content material!
my website > payday loan lenders