26 Ekim 2006

İğne Oyası Örtüler

Herzaman çok beğendiğim ama öğrenmeye ve yapmaya cesaret edemediğim iğne oyası tekniğinden iki adet küçük örtü örneğini paylaşmak istedim bugün. Bayram geldi geçti, umarım hepiniz sağlıklı ve sevinç içinde geçirmişsinizdir.

Biraz gülümseyelim istedim bugün ve aşağıdaki hikayeyi aktarmak istedim. Erkekler alınmasın lütfen ama Kadının Gücünü de hiç küçümsemesinler... 10 Erkek ve 1 Kadın 11 kişi bir helikopterden sarkan halata asılıdırlar. 10 erkekve bir kadın. ip herkesi taşıyacak kadar güçlü olmadığı için içlerinden birinin ipi bırakması gerektiğine karar verirler. Yoksa hep beraber düşecektirler. Bu kişinin kim olacağına kara veremezler ama o anda kadın çok etkileyici bir konuşma yapar.Tamamen gönüllü olarak ipi bırakabileceğini söyler.Çünkü bir kadın olarak, kocası için, çocukları için ve aslında genelde erkekler için her şeyi bırakmaya alışık olduğunu söyler,hem de karşılıksızca... Hikayesini bitirir bitirmez,tüm erkekler onu alkışlamaya başlarlar....



NOT:Bu hikayeyi akıllı bir kadına gönderin ki bugün gülümsemek için bir nedeni olsun.Tüm erkeklere de gönderin ki hayatın gerçeğini bir kez daha anlasınlar...!

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Nazlışım,
kurabiyem,
iğne oyaları harika
kızmasınlar ama erkekler egolarına yenilmişler ha ha :))
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

şu gribali halimle beni çok güldürdün. hikaye böyle bitecek diye beklemiyodum tam anlamıyla dumura uğradım yani...

çok akıllıymı her kadın gibi o kadın da :))

Şirin dedi ki...

Kadınların üstünlüğünü betimleyen çok güzel bir öykü... Bayıldım bayıldım... Akşam olsa da bizim evdeki üç erkeğe anlatsam... Ben bi kadın başıma neler çekerim ah! Bi de onlara sormalı benden neler çekerler:)))

ikibin6

Serra dedi ki...

Ayy cok guldum. Neyse bizim evde de var bi erkek, o yuzden durumu soyle aciklamakta fayda var; kadinlar erkeklerden daha akilli, yani erkeklerin salak olmakla hicbir ilgi ve alakalari yoktur. :))

Adsız dedi ki...

bayıldım ve çok güldüm harika hikaye bunu bizim evdeki erkekler topluluğuna anlatıcam çok hoş çok hoş......

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
İnsanoğlunun kadın cinsi, genellikle aklını tam kapasite kullanır, bunun içinde kadınların daha akıllı olduğu söylenir tabiiki. Eee bir de beynimizin farklı loplarını da kullandığımız düşünülürse, daha böyle çoook hikaye çıkar canımcım, öptüm koccaman
Sevgiyle kal

ev perisi;) dedi ki...

Hikaye süper!
Hemen eşime anlattım çok güldü...
Kadınların zekası tartışılmaz dedi sağ lob meselesi...
Bu arada canımcım geçmiş bayramını kutluyorum ve seni kocaman öpüyorum...