27 Haziran 2006

Güllü Şemalar

Sevgili arkadaşlar, bir önceki postumda anlattığım gibi kısa tatilden mutlu bir şekilde döndüm.Hep aklımda olan gerçekleştiremediğim işleri hallettiğim, yüzdüğüm, kitap okuyabildiğim ve oradaki serin ve temiz havayı yaşayabildiğim için huzurluyum. Balkonumdan gördüğüm güzelliklerin birkaçını da aşağıda sizlerle paylaşmak istedim.



Serra'nın söylediği gibi bloglarını güncelleyen çok az arkadaşımız var.Bunun için ben de uygulamak üzere sakladığım bazı şemaları paylaşayım diye düşündüm. Aşağıda görülen şemalar, hem kaneviçe, hem de dantelde uygulanabilir şemalar.Gül desen seven arkadaşlara duyurulur umarım işe yarar. İyi bir hafta diliyorum.

7 yorum:

akçahan dedi ki...

Yaşasın, ben de Senin ilk yorumcun oldum! Canım benim iyi bir tatil geçirmene çok memnun oldum. Fotoğraflarda, şemalarda çok hoş. Ama fotoğraflar daha bir hoşuma gitti. Sanırım yazın daha çok doğa görmek istiyor gönlümüz.

İyi dileklerin için ayrıca teşekkürler, bu askerimiz nefrit sendrom tedavisi olmuştu, iyileşip askere gitmesi bizi mutlu etti.

Güzel günler dilerim canım.

Serra dedi ki...

Tuh, kacirdim ilk yorumcu olmayi. Guzel bir tatil gecirdigin icin sevindim.
Sen benden atik davranmissin. Ben de artik bu semalarin devamini eklerim olmazsa. Bir seyler yapmistim bunlari evirip cevirip gene. :)

Adsız dedi ki...

nazlıcım slm canım . tatilinin güzel geçmesi seni daha dinamik yapmıştır sanırım ne güzel.resimlerin tatilini tamamlıyor. canım güzel yorumuna teşekkürler. cam da seramikde ben hepsine bildiğimiz akrilik boya kullanıyorum. bazen desenin efekdi cam boyası gerektiriyor şeffaflığı için .sayfamın geç açılması nedendir bilemiyorum. sabrına çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Nazlı hanım gül şemaları çok güzel bende tam bir gül hastasıyım ya ne olacak benim bu gül sevdam ah bir bilsem her şeyde gül illa olacak.
Paylaşımlarınızın devamı dileyi ile

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Semanur; Teşekkürer yorumun için. Kutluyorum askeri tekrar, bu kadar ciddi bir hastalıktan sonra azimli bir şekilde askerliğini yapmaya başlamış.Dilerim sorunsuz bir dönem geçirerek teskeresini almak nasip olur. İyi yolculuklar.
Serracığım tamamen tesadüf, arşivde birçok şema var ama uygulanılan modelleri paylaşıyordum çoğunlukla. Sen de paylaş canım, farklı şekiller hazırlayarak öneriler yapıyorsun. Birçoğu için çok faydalı oluyor eminim.
Mamila tekrar ellerine sağlık, bir çok kavonoz var üzerini boyamak istediğim. Verdiğin bilgi için teşekkürler canım.

Gece Kuşu; Sevgili Serra'nın bloğunu takip etmeni öneririm. Gül uzmanımızdır ve çok şeker desenler, örnekler paylaşır. Yorumun için teşekkürler.

one ben bir sey dedi ki...

NAZLIŞIM GELMİŞŞŞ MERHABA,GÜZEL BİR TATİL YERİ BAYILDIM.SOLDAKİLER BEGONVİL DEĞİLMİ .GÖBEK TE GÜZEL GÖRÜNÜYORR.UMARIM BİRAZ DİNLENME OLMUŞTUR DENİZE CUP CUPLADINIMI DALGALIYDI SANKİ :)))
ÇOKK ÖPÜYORUM KURABİYEMİ:))

Adsız dedi ki...

Serra benim ilk göz agrım nazlı hanım onu bloğu gibi her gün güncellenen bakımlı blokları çok güzel rutin bir şekilde hergün gezerim.Tavsiyeniz için teşekkürler