20 Mart 2006

Nur

Kategori:Dantel




Yukarıdaki danteli görünce mutlaka hatırlamışsınızdır. Sevgili Arkadaşım Nur'un daha önce bloğunda paylaştığı Motiflim diye adlandırdığı örtüyü çok beğenmiştim. 50 numara naylon iplikle ördüm bir hafta sonunda. Aslında yiğenim Özlem için salon takımı yapmayı planlıyordum ama maalesef gerçekeşemeyecek gibi gözüküyor şimdilik. Herşeyi bir arada yapmak oldukça zor.Nur'un örtüsü kenar danteli ile bir bütün ve çok güzel. Ben kenarını çok basit bir oya ile bitirdim. Sevgili Arkadaşımın izni ile sizlerle paylaşıyorum. Hepinize iyi ve mutlu bir hafta diliyorum.

7 yorum:

NuR dedi ki...

Canımcım Nazlıcım,
Çook güzel olmuş, ellerine sağlık, kenar oyasını da çok yakıştırmışsın. Aşkım, hem çalışıp, hem bu işlere vakit ayıran, sen gibi arkadaşlarımızın işleri benim açımdan çok daha değerli. Ellerin dert görmesin.
Öptüm, sevgiyle kal:)))

Serra dedi ki...

Cok guzel olmus, birer birer derken biter oda takimi da, acelesi yoksa simdilik. Hem de boyle degismeli is yapinca dha keyifli de oluyor. Eline saglik.
Sevgiler, iyi haftalar

akçahan dedi ki...

Bence de çok güzel olmuş Nazlıcığım. Polyester iple örülmüş danteller daha bir hoş geliyor bana. Ellerin dert görmesin, çok marifetlisin maşallah, sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Nazlıcım emeğine sağlık bu örneği çok beğeniyorum bende ,çok zarif olmuş :)...

Adsız dedi ki...

Maaşallah nazar değmesin. Ne güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Nazlıcım bu ne güzellik rüya gibi bayıldım ellerine sağlık:))))çokkk öptümmm:)))

Hülya YILMAZ dedi ki...

Sevgili Nazlı,
ne beceriklisin böyle. Bir haftasonunda böyle harikalar üretiyorsun.
Gelelim mayalı hamura. Mayalı hamuru ben de yeni deniyorum. Benim tarifimi bir dene mutlaka başarılı olacaktır. Kulak memesinden daha yumuşak bir hamur yapılıyor. Şekil verilirken unlanarak açılıyor. Biraz tepside bekletiliyor (tepsi mayasının gelmesi için)
Önceden ısıtılmış fırında pişiriliyor. Benim fırınımın ısı ayarı bozuldu, sanırım 200 derecede pişirmişimdir.
Önümüzdeki hafta sonu da bunu dene, bana sonucu bildir. Aslında çabuk da oluyor.
sevgilerimle