24 Şubat 2006

Muteber

Kategori: Örgü Yukarıda gördüğünüz bugünlerde çok gündemde olan Tunus işi bir yelek.Lacivert, kırmızı ve krem rengi ip kullanılarak değişik bir hava yaratılmış.Yakından bakıldığında sürekli renkleri değiştirerek örüldüğünü göreceksiniz ve bu da doğal olarak oyalayıcı gözüküyor. Ama, düz örgüye göre fark yarattığı bir gerçek. Sevgili Beyza'nın marifetli annesinin ne kadar sabırlı biri olduğunu söylemek istiyorum.Daha önce yaptığı bebek battaniyesini paylaşmıştım sizlerle, bu yelek de onun eseri.Ben çok beğendim ve itibarlı, yürürlükte olan, saygın anlamına gelen Muteber adını verdim.Yapmak istiyenler faydalanabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim. Hepinizi mutlu ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.

9 yorum:

akçahan dedi ki...

Çok muntazam ve güzel. Beyza'nın annesinin ellerine, Senin de yüreğine sağlık arkadaşım.Senin de çok güzel bir hafta geçirmeni dilerim...

Adsız dedi ki...

Çok süper birşey. Beyza'nın annesinin ellerine sağlık.
Sevgiler,

Serra dedi ki...

Super. ben de bu kadar sabir yok, eline saglik yapanlarin.

Adsız dedi ki...

merhaba. bnede bayıldım bu örnege. birde yapılışı anlatılırsa işte ozaman çok mutlu olucam. ve tunus işi denilen örgü örneginide lütfen daha açıklayıcı bi şeklide yazarsanız sevinirm.

NuR dedi ki...

Nazlıcım, adı gibi bir yelek olmuş. Ne kadar muntazam, jilet gibi, el değmemiş gibi. Çok beğendim:)))
Öptüm, kocaman, sevgiyle kal.

Serpilce dedi ki...

Süper olmuş,
Beyza'nın annesinin ellerine sağlık.iyi günlerde giysinler.
Sevgiler.

manolya dedi ki...

Çok güzel olmus, iyi günlerde giysinler.
Sevgiler

NAZLICA dedi ki...

Arkadaşlar teşekkürler tüm yorumlarınız için,gerçekten çok muntazam ve temiz bir iş çıkarmış gelinimiz. Ben de çok takdir ettim.
Yorum bırakan sevgili Canan;Tunus işinin nasıl yapıldığı hem benim bloğumda (bak örgüler) hem diğer bloglarda birçok kez fotoğraflı olarak anlatıldı. Bunun farkı hersırada renk farklı renk konularak oluşturulması. Onu da açıkça fotoğraftan anlayabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

Muteberde adı gibi muteber bence Beyzanın annesinin eline sağlık:)))sevgilerimle:)))