5 Şubat 2006

Hesna

Kategori: Örgü




Yukarıda gördüğünüz şal Sevgili Arkadaşım Münevver'in bloğunda paylaştığı örneğin aynısı. Kendisi herzamanki yardımseverliği ile nasıl yapıldığını paylaşmıştı. Bloğuna eklediğinde çok beğendim ve birkaç gün uğraştım çıkarabilmek için. Tam bu sırada yengem Fatma bunun bir lif modeli olduğunu söyledi ve Münevver de maili ile detay verince hemen koyuldum işlemeye. Kolay oldu diyemem çünkü sivri ucundan başlanıldığı için normal ebata getirmek için birkaç kez söktüm. Sonunda bu çıktı ortaya. Tonton annem için yaptım ve çok sevdi. 300 gr tiftik ipi kafi gelen bu işe güzel ve hanımefendi kadın anlamına gelen Hesna ismini yakıştırdım. Sahibine yani anneme çok yakışır bu ad.Sevgili Münevvere katkıları için ayrıca çok teşekkür ediyorum buradan. Kimbilir ondan öğreneceğim daha neler çıkacak. İyiki varsın Sevgili Münevver.

13 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Hesna ismi cok guzel. Annecigin gule gule giysin. Ellerine saglik.

Sevgilerimle.

ev perisi;) dedi ki...

Huzurlu pazarlar Sevgili Nazlı...
Çok çok şık olmuş...
Güle güle kullanınız sevgili Nazlının Muhterem Anneciği...

Adsız dedi ki...

sevgılı Nazlım benı sımartıyorsun cok sagol ben bırsey yapmadım senın marıfetltlı ellerın.dert gormesın tonton annende saglık dolu gunlerde kullansın ınsaallah.ellerınden operım.Allah analarımıza saglık sıhhat versın yanımızdan ayırmasın.benımde senden daha dogrusu hep bırbırımızden ogrenecegımız cok sey var Nazlım.saglıcakla kal..

nagice dedi ki...

canım güle güle kullan süper olmuş..

NuR dedi ki...

Nazlımcım,
Tonton teyzem güle güle kullansın. Senin de ellerine sağlık.
Öptüm, sevgiyle kal:)))

Serpilce dedi ki...

Sevgili Nazlı,
Ellerine sağlık ,anneciğinde iyi günlerde kullansın.
Bu bloğlar çok iyi oldu birbibirmizden öğreneceğimiz ve yapacağımız cok şeyler var.
Sevgiyle kal.

Serra dedi ki...

Yakin fotografindan ben de hatirladim ornegi, sicacik hayal ettirdi fotografi bile. Teyzecim gule gule giysin, Nazli senin ellerine saglik.

Adsız dedi ki...

Ellerine saglik Nazli,anaciginda güle güle iyi günlerde giysin...

Adsız dedi ki...

Nazlış çokk güzel olmuş çok itinalı çok güzel örmüşsün üçgen araları milimetric hiç şaşma olmamış:)!0 üzerinden 10 verdim:))Teyzecim iyi günlerde taksın ve ellerine sağlık:)))ellerinden öperim:)))Senide bittabi:)))

akçahan dedi ki...

Sevgili Nazlı, ellerine sağlık, çok hoş, sıcacık bir şal. Teyzemiz güzel günlerde kullansın. Ellerinden öpüyorum. Ayrıca hesnanın anlamını öğrenmiş oldum, teşekkürler canım..

Adsız dedi ki...

nedemek oluyor hesnanin anlami ??? benim adim da hesna :D:D

Adsız dedi ki...

benimkide hesna:D güzel ve hanım kadın anlamında

Adsız dedi ki...

bende hesna güzel olmuş güle güle kullaln