20 Şubat 2006

Baharın Müjdecisi

Birkaç gündür kötü bir grip ile uğraşıyorum.Gribin iyisi olurmu demeyin gerçekten olurmuş, ilk defa bu kadar hasta olduğumu hatırlıyorum.Biraz gözüm açılınca bloğa birşeyler ekleyeyim dedim ve bana moral veren Sümbülümü fotoğrafladım.Hollanda'dan gelen bir arkadaş getirdi soğanını ve bir süre önce diktim, sonuç yukarıdaki gibi şimdi. Üstelik öyle güzel kokuyor ki. Doğa yeniden canlanıyor, renkleniyor, nihayet birçoğumuzun ağır geçirdiği kış gidiyor artık.

Yukarıda gördüğünüz küçük danteller, birçoğunuzun paylaştığı su takımı olarak kullandığım dantellerden örnekler.Soldakini ben, sağdakini annem işledi.Ben böyle incelikleri seviyorum ve kullanıyorum. İnsan hasta olmayınca sağlığının değerini pek anlayamıyor galiba. Lütfen kendinize iyi bakın, koruyun kollayın. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

13 yorum:

Adsız dedi ki...

günaydın ve geçmiş olsun nazlış;umarım atlatmışsındır.doğrusun insan hastalanmayınca sağlığının kıymetini bilmiyor ,danteller harika :))) bayıldım.sevgiler.

NuR dedi ki...

Nazlıcım, iyi haftalar ve de geçmiş olsun. Ne yaptın, üşüttün mü, canım benim:))) İyileştim diyerek, kendini yorma, tekrarlamasın. Sen de kendine dikkat et emi....
Teyzemin de senin de ellerinize sağlık, çok şekerler. Sümbülüne bayıldım. Burnun koku almaya başladıysa, benim için de kokla.
Öptüm, sevgi ve sağlıkla kal

Adsız dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun. Hastalığın büyüğü küçüğü olmuyor. Yeterki Allah, dert verip derman aratmasın.

Serra dedi ki...

Gecmis olsun Nazli. Grip de olsa hastalik insani eve hapsediyor, bunaliyor insan. Umarim daha iyisindir. Senin de annenin de ellerine saglik danteller icin.

akçahan dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun Nazlıcığım. Dilerim tez zamanda iyileşirsin.Sümbül çok güzel, çiçek görmek çok hoş. Danteller de öyle. Sevgilerimle:))

incikboncuk dedi ki...

geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin. sümbüllerin çok güzel, benimkiler de bir yaz dinlendikten sonra çiçek açmanın tadını çıkartıyorlar.

nagice dedi ki...

çok geçmiş olsun.buralarda da çok yaygın grip bu aralar.hatta eşim çok hasta dünden beri..

Serpilce dedi ki...

Geçmiş olsun Nazlıcığım,
Kendini fazla yorma.en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.
Sevgiyle ve sağlıkla kal.

Adsız dedi ki...

gecmıs olsun sevgılı Nazlı Allah sıfa versın ınsaallah ıyıcesındır.saglık ve sevgıyle kal..

akçahan dedi ki...

Nazlıcım bir uğrayayım dedim. İnşallah daha iyisin? Çabucak iyileşmen dileği ile, hoşçakal..

NAZLICA dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım, ilginize çok teşekkürler. Daha iyiyim, malum 1 haftada ancak geçiyor bu hastalık. Tanrı çaresiz dertler vermesin, şurup, ıhlamur, asprin falan idare ediyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum (sanal olduğu için)yakınınızda olsam kaçarım bulaşmasın diye.

sebboy dedi ki...

Geçmiş olsun...
Bugün ben de iki demet papatya aldım. yaşasın bahar geliyor dedim içim içime sığmadı...

Adsız dedi ki...

Nazlı'cım çok geçmiş olsun hayatım,kötü gribi bilmezmiyim ben bu kış çok ağır geçirdim aman dikkat et kendine.
Güneşi azda olsa gördüğümüz şu günlerde üstünede böyle güzel çiçekler görmek insanı canlandırıyor...