30 Temmuz 2012

English Home Kapı Önü Ağırlığı

Engilsh Home mağazasını çok severim, her alışverişte mutlaka uğrar ufak tefek objeler alırım. Geçen hafta uğrayıp fotoğrafları aşağıda olan kapı önü ağırlığı aldım.


Eve geldikten sonra baktım oldukça kolay bir obje, gazeteden bir şablon kestim ölçülerine göre, eski değerlendirilmeyi bekleyen kot pantalonumun paçasından bir tane kapı önü ağırlığı biçtim. Dikiş makinem var ama zavallıyı kullanan yok:)) Hadi dikivereyim dedim ama o da bana küsmüş iplik sardırdı, temizledim yine aynı sonunda beni sinir etmeyi başardı. Yılmadım elimde dikerek sonunda amacıma ulaştım. Makine çalışsa idi pek kolay olacaktı, neyse uğraşmam gerekiyormuş demek ki. Fermuarlı bir kutucuk gibi bu, içerisinde elyaf ve ağırlık yapacak kum torbası var. Hafta sonu üretimim aşağıda fotoğraflarını gördüğünüz Kapı önü ağırlığı oldu. Aslında kavanoz boyayacaktım ama kısmet bunaymış. Nasıl sizce benzetebilmişmiyim orjinaline. Sevgiler

4 yorum:

D`P dedi ki...

Samimi söylüyorum orjinalinden daha şeker görünüyor, ellerinize sağlık bayıldım! :)

NAZLICA dedi ki...

Çok teşekkürler övgüleriniz için. Makinemi biran önce bakımdan geçirmeliyim.Sizin zeytinin marifetlerini de merakla bekliyorum:))

Berceste dedi ki...

Bence orjinalinden cok daha guzel olmus, eline saglik!

Adsız dedi ki...

Kum torbasını nasıl hazırladığınızı ve yapım aşamalarını daha detaylı anlatabilir misiniz.elyaf neresinde mesela?